Preview Mode Links will not work in preview mode

Siri

Apr 10, 2018

Hvorfor har vi følelser? Finnes det negative og positive følelser? Hvorfor er det flaut for noen? Er følelser ekte? Her snakker vi om kjernelidenskapen til Lars og jeg syns det er ganske så spennende selv. 

 


Apr 4, 2018

Om å rekke over, strekke til, tidsstyring, innholdsrike liv og hvordan jeg takler stress.

Forskjell på negativt stress og positivt stress. Hvordan påvirkes vi av andres stress? Gode tips til å takle stress bedre.

Hvordan si nei og prioritere - ta tilbake tiden... 

 

www.siriabrahamsen.com


Mar 7, 2018

Siri deler sitt savn om å ha en "gjeng", hun er og litt misunnelig på Lars som alltid har hatt en gjeng. Siri tror at gjenger gjør livet mye bedre. Vi snakker om mestringsstrategier og forsvarsmekanismer, om følelser og det å føle at vi har verdi. Siri har lyst å bo i kollektiv.

 

www.siriabrahamsen.com


Mar 6, 2018

Det som røsker og river i oss - det gjør mye med oss. Verdier og livskriser. Kloke Siri Tuseth som holder foredraget "Heimevernet" og driver Satya Yoga snakker om det hun brenner for om det ekte, nære, livsviktige + fire gode tips for å mestre livets opp og nedturer :) Enjoy!


Jan 18, 2018

Over 20 år med feiling av nyttårsforsett, til varig endring som påvirket hele livet. Vi snakker om alt som ligger "bak", følelser og vanskelige hinder.

Trinn for trinn med Maggi Gausel - som kommer ut med ny bok i disse dager, den heter GODT NOK og anbefales!

 

Dette er din sjanse! 

Hun her er så inspirerende og...